Càmeres de fotografies que fan vídeos magnífics...



Avui us vull ensenyar un producte audiovisual que hem generat des de Clack [web] per la qualitat de les seves imatges. Crec que és la primera vegada que ho faig, des d'aquest bloc, en què sempre em refereixo als continguts més que els continents. Es tracta d'un booktrailer, d'un vídeo de presentació del volum
Icook [web] que hem dut a terme per a Editorial Planeta i Columna Edicions. El volum és un conjunt de receptes agrupades sota la batuta del conegut cuiner Isma Prados, conegut per les seves aparicions a diversos espais de TV3. Resulta, segons ens va explicar ell mateix, que a més va ser cuiner al restaurant Raïm de Mataró, on vam anar força durant una època.

N'estem molt satisfets, d'aquest rodatge que vam fer ara fa gairebé un mes a l'espai Boysa de Barcelona, un lloc fantàstic situat vora Hospital Clínic. La novetat és que està enregistrat amb una càmera de fotografia, la coneguda D5, que dóna una qualitat d'imatge realment espectacular. Mireu-vos el vídeo i ja me'n direu el què. Mireu-vos quina òptica, sobretot en els primeríssims plans. Qui es podia imaginar que les càmeres de fotografies serien capaces de superar el propi vídeo? Que no era al revés?

Comentaris

Entrades populars