De ‘El Maresme’ a ’set30maresme’

Bones notícies en el camp de la comunicació comarcal a casa nostra. L’exalcalde d’Argentona Pep Masó prepara un setmanari de pagament que sortirà a la llum el 20 d’abril i que portarà per títol set30maresme. Segur que només en veure el nom, a en Manuel Cuyàs, en Manuel Cusachs, l’Enric Serra, la Teresa Carreras, en Joan Catà... tota la colla de periodistes de la comarcal –me’n deixo molts- que van fer possible, a finals dels setanta i fins a principis dels vuitanta, la revista El Maresme, se’ls encendran els ulls. Serà també de pagament, setmanal i amb horitzó maresmenc. Com llavors. Ara amb l’afegit d’una plataforma digital indispensable quan les notícies arriben abans per Twitter que per veure-les impreses.

Bones notícies perquè el projecte reenceta una línia de publicacions de gran qualitat fetes a la capital de la comarca -El Maresme, Mataróescrit, MataróReport...- que havia quedat orfe des de la desaparició de la històrica edició maresmenca de El Punt, malgrat la meritòria tasca dels gratuïts i la forta corresponsalia que manté El Punt Avui. I bones notícies perquè hi haurà una colla de periodistes i fotògrafs –Xavi Amat, Lluís Martínez, Anna Gual, Albert Calls, Olga Boix i Marc Duran- que li donaran consistència, titulars amb grapa i imatges ben il·lustratives del que vagi passant. No en tinc cap dubte.

Més comunicació és més cohesió, més cultura, més educació. Ens fa falta tot això i més. Gent que arrisqui i prengui compromís. Endavant, 730Maresme.

* Publicat a El Punt Avui.

Comentaris

Anònim ha dit…
Aqustes iniciatives sempre són una bona notícia, sempre i quant no estiguin al servei d'interessos polítics o personals com ja hem vist en altres ocasions. Ho seguirem amb atenció.
Anònim ha dit…
Seria una bona iniciativa sense en Pep Masó i la seva dona al capdavant!!
Anònim ha dit…
va neixer amb malformacions (coses de la genètica) i ha mort a mans del seu pare. Treballadors sense cobrar, subscriptors enganyats, propietari amb cotxe nou.

Entrades populars