El soul maresmenc demostra la seva vitalitat en una càlida nit a El Públic*




Actuació de Goodtime a dalt i de JM&I Soul a sota.

El cafè cultural El Públic [web] ha acollit aquest diumenge dia 11 el concert més multitudinari dels que aquest espai ha programat en el marc del Músiques Tranquil·les [web] de la Casa de la Música Popular. Una vuitantena de persones han destinat el seu diumenge al vespre a escoltar dues propostes de la comarca amb un punt en comú ben clar: música soul en acústic.

Els JM&I Soul [MySpace], d’Arenys de Mar, han apostat per un repertori basat en versions. La banda l’integraven el seu líder, Jordi Morales, que a més de cantar tocava tan el contrabaix com el baix elèctric, i Joan Hernández, a la guitarra acústica, i ha rebut la inesperada col·laboració del saxofonista argentoní Nil Villà. Tot plegat ha fet entrar en calor els assistents, que han arribat al punt àlgid de la nit –l’actuació dels Goodtime [MySpace]- amb les orelles ben obertes.

A mig camí entre el blues, el jazz i el soul i amb un repertori amb temes propis i genuïns, els quatre components de la banda han regalat al públic una nit plena de delicadesa i solvència: la veu avellutada d’Adrià Sivilla, els riffs elegants de Jordi Esquerra, el subtil treball al baix de Joan González i la matisada bateria de Txiki Llorella ha enamorat literalment la concurrència, que no els ha deixat de l’escenari sense repetir un dels temes: Summer memories. Com apuntava un dels millors temes interpretats durant la vetllada, See you soon, ens veiem aviat, Goodtime. Per si la retrobada s'allarga, però, no patiu perquè avui han anunciat que, ben aviat, els podrem recuperar en qualsevol moment amb la maqueta que estan gravant i que es podrà descarregar gratuïtament des de la xarxa.

* Crònica que he escrit del concert d'aquest vespre a El Públic de JM&I Soul i Goodtime, dins el Músiques Tranquil·les.

Comentaris

Entrades populars