Tots els 'Valors a peu de carrer' del mes de març

Un mes més, des de la revista Valors [web] i l'editorial Proteus [web] hem tirat endavant quatre noves edicions del programa Valors a peu de carrer, a Ràdio Estel. El programa s'emet els dissabtes a 2/4 de 8 del vespre i els diumenges a les 10 de la nit i el condueix la periodista Elena Canseco. Han estat els següents:

· La Justícia (05/03/2012). Programa [aquí] emmarcat dins els casos judicials que han tingut lloc les darreres setmanes a Espanya: el cas Urdangarín, per exemple. Dani Vilaró, portaveu d'Aministia Internacional a Catalunya [web], reflexiona sobre el concepte de justícia i reflexiona sobre altres injustícies que tenen lloc en el nostre món arran d'una campanya que l'ONG de la qual forma part acaba dendegar en aquest sentit.

· Ciència i ètica (11/03/2010). El segon programa del mes el dediquem [aquí] a plasmar radiofònicament els continguts del número de la revista Valors daquest mateix març. El doctor Moisès Broggi és el convidat d’excepció del nostre programa. Podeu llegir un extracte de l'entrevista escrita clicant aquí.


Al minut 1.10, podeu veure Carlos Sopeña parlant del projecte Viver de Bell-lloc.

· Integració laboral dels discapacitats (18/03/2012). En aquesta nova edició de Valors a peu de carrer, reflexionem [aquí] sobre la inserció laboral dels discapacitats, una qüestió. Parlem amb Marta Xatruc, responsable de programes de l'associació Sinergrup, de la qual forma part el Viver de Bell-lloc, entitat premiada amb un dels Premis Proteus [vídeo resum, web editorial] 2011 i amb seu a Cardedeu.

· L’esforç (25/03/12). Entrevista [aquí] a Joan Vila de la Fundació Espavila [web] de Granollers, que es dedica a treballar el valor de l’esforç: “Si treballem el valor de lesforç, tota la resta venen sols: la responsabilitat, la constància...”, va afirmar en el transcurs de la conversa amb Elena Canseco.

Comentaris

Entrades populars