Els 'Valors a peu de carrer' del mes de febrer

La relació dels valors i l'esport, la resiliència, la tradició oral i la interreligiositat. Són els quatre temes que han centrat els Valors a peu de carrer del mes de febrer i que ara aquí a sota recupero. El programa, ja ho sabeu, s'emet cada diumenge a la nit, al punt de les deu, i el dissabte a 2/4 de 8 del vespre. Ho podeu escoltar a Ràdio Estel al 106.6 de la FM o a la seva web. L'espai és coproduït des de la revista Valors i l’editorial Proteus i el presenta la periodista Elena Canseco. Si una setmana us el perdeu, els podeu recuperar anant a revistavalors.podcast.es.

· Més enllà del futbol [aquí]. El primer programa del mes de febrer, emès el dia 5, es va dedicar a parlar amb Mauro Valenziano, entrenador i autor del volum Buen deportista, mejor persona, editat per Proteus. L’autor recorda que el món de l’esport és molt més ample i va molt més enllà del futbol, on es dóna el millor i el pitjor de l’esport.

· La resiliència [aquí]. El monogràfic del Valors de febrer va centrar el programa de la segona setmana, emès el dia 12. Va comptar amb una entrevista a Anna Forés, coautora de La resiliencia. Crecer des de la adversidad. També es va recuperar el testimoni de Màrius Serra, protagonista del número i Vivim del Cuentu va portar el seu granet de sorra a explicar aquest valor a través d’un conte explicat per Noe Bofarull.

· Recuperar la tradició oral [aquí]. El tercer programa del mes Valors a peu de carrer, emès el 19 de febrer, vam parlar de la importància de la tradició oral en les cultures de tot el món però especialment en les del Sud, amb la fundadora de Contes pel món, Marta Coll, i la responsable dEducació per al Desenvolupament de lentitat, Mercè Prat.

· La interreligiositat [aquí]. Aquest programa, emès el 26 de febrer, va consistir en una entrevista a Xavier Vidal, responsable dimmigració dins de la comunitat de Sant Egidi de Barcelona.

Comentaris

Entrades populars