Escoltar Gaspar Hernàndez | El DDM fa sis mesos

Gaspar Hernàndez [web] s'ha convertit en un autor mediàtic aquest Sant Jordi després del gran èxit obtingut amb la publicació de El silenci. Hernàndez institucionalitza d'aquesta manera el perfil de periodista profund que ha anat desenvolupant els darrers anys, fruit d'un procés personal, i que ha exibit primer a Una nit a la terra i actualment a L'ofici de viure, els vespres a Catalunya Ràdio. El mes d'octubre de 2007 Hernàndez era el protagonista d'un número de Valors dedicat a escoltar, una actitud de la qual ell fa gala, i a fe que no és fàcil per a un comunicador situar-se en aquesta posició teòricament passiva ["La societat cada cop sent més però escolta menys"].

Per cert, en relació a Valors, demà al vespre a les vuit, a la sala d'actes del carrer Santa Teresa, tindrà lloc el darrer acte de l'homenatge a les causes de Pere Casaldàliga organitzat conjuntament entre l'associació cultural Valors, Justícia i Pau del Maresme, Cristianisme Segle XXI i la coral Primavera per la Pau. Serà amb una conferència d'Antonio Canuto titulada L'Església d'en Pere Casaldàliga-experiències viscudes, en un format habitual d'una de les entitats convocants, Cristianisme Segle XXI. D'altra banda, fins el dia 29 segueix oberta la mostra Pere Casaldàliga: una veu compromesa a la biblioteca Pompeu Fabra, que anteriorment havia passat per 23 poblacions catalanes els dos darrers anys.

El DDM ja fa mig any que funciona
El Diaridelamusica.com, el projecte multimèdia d'actualitat musical de la comarca iniciativa de Clack Produccions, compleix aquest mes d'abril mig any de funcionament, després de la primera emissió del programa de televisió que porta aquest nom el passat mes d'octubre a Maresme Digital Televisió. A Mataró Ràdio, la versió radiofònica d'aquest espai funcionava ja des de setembre de 2007, mentre que el portal web Diaridelamusica.com va posar-se en marxa oficialment el setembre de 2008. En aquest mig any destaquen la trentena de concerts que s'han cobert in situ i les més d'una trentena d'entrevistes que s'han fet als grups de la comarca.

Comentaris

Entrades populars