Segueix l'homenatge a Casaldàliga: 'Las causas que dan sentido a su vida' i la Cantata de la Terra Sense Mal

Aspecte de la zona central de la llibreria Robafaves, aquest vespre, durant l'acte de presentació de 'Pedro Casaldàliga: Las causa que dan sentido a su vida'.

Aquesta setmana, just passada la Setmana Santa i la Pasqua, segueixen els actes que un grup d'entitats mataronines duen a terme en homenatge a Pere Casaldàliga, entre les quals l'associació cultural Valors que edita la revista homònima. Avui dijous, a partir de les set de la tarda, ha tingut lloc a la llibreria Robafaves (C/ Nou, 9), tindrà lloc la presentació del llibre Pedro Casaldàliga: Las causa que dan sentido a su vida. Retrato de una personalidad, a càrrec de Eduardo Lallana, llibre del qual és autor junt amb Benjamin Forcano, capellà i teòleg, el qual havia de ser a Mataró però que finalment ha hagut d'excusar la seva presència. Avui El Periódico de Catalunya publica una magnífica entrevista al propi Lallana [Eduardo Lallana: "Pere Casaldàliga confia en l'ADN diví de la humanitat"]. A Lallana l'han acompanyat durant l'acte José Maria Concepción, col·laborador també de Pere Casaldàliga, i Montse Ponsa.

Demà divendres dia 17, a 2/4 de deu del vespre al Foment Mataroní (C/ Nou, 11), reestrena de la Cantata de la Terra sense Mal, amb la Coral Primavera per la Pau. L'acte comptarà amb l'assistència de Francesc Escribano, periodista i autor de llibre Descalç sobre la terra vermella (llegir article a Valors del mes d'Abril, El cel a la terra). D'altra banda, segueix oberta la mostra Pere Casaldàliga: una veu compromesa, que estarà instal•lada al vestíbul de la biblioteca Pompeu Fabra fins el 29 d'abril després d'haver passat per 23 poblacions catalanes en els dos darrers anys. Els actes d'homenatge a Pere Casaldàliga els convoquen conjuntament l'associació cultural Valors, Justícia i Pau del Maresme, Grup Tercer Món i Primavera per la Pau.

· Enllaç a l'edició setmanal de Tribuna Maresme, on em publiquen un article de la mateixa temàtica (pàgina 9).
· Llegeix la crònica del primer acte de l'homenatge a Casaldàliga clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars